Turneul «Dorul Basarabiei» cu Ion Paladi, Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii - Portofoliu
Meniu

Turneul «Dorul Basarabiei» cu Ion Paladi, Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii

Turneul ”Dorul Basarabiei” al artistului Ion Paladi, împreună cu Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii a început încă din 2013, odată cu lansarea albumului cu același nume. 

Sens Music - autorul și inițiatorul acestui proiect, a fost alături de artiști în tot acest timp, pentru a organiza cele mai inedite concerte din acest turneu. Echipa a făcut tot posibilul ca conceptul evenimentelor să fie unic pentru muzica populară: elemente de grafică, scenografie, coregrafie, video și grafică de cea mai înaltă calitate.  

Pe parcursul acestui turneu european, artiștii au parcurs mii de kilometri pentru a face ca Dorul Basarabiei să ajungă în diferite colțuri ale lumii. A fost, cu adevărat, o dorință aprigă, de a ajunge cât mai mult la emoțiilor poporului român, indiferent unde el s-ar afla. Orașele Londra, Paris, Madrid, Lisabona, București, Iași, Chișinău, au fost doar câteva dintre cele în care a ajuns ecoul Dorului Basarabiei. 

Toate concertele care au fost organizate în timpul acestui turneu, au decurs cu săli pline și spectatori care stăteau în picioare pentru a-i asculta și a-i aplauda pe interpreți. Cu adevărat emoționante au fost aceste evenimente: cu lacrimi, zâmbete și flori din partea oamenilor care își poartă dorul în suflet.