Concert «SCORPIONS», Stadionul Zimbru, Chișinău, 2010 - Portofoliu
Meniu

Concert «SCORPIONS», Stadionul Zimbru, Chișinău, 2010

Pe 14 octombrie 2010, Chișinăul a avut parte de un concert fantastic, susținut de legendara trupă The Scorpions și organizat de Sens Music. Acest concert a făcut parte din turneul mondial de adio al trupei - după 45 de ani de activitate, de emoții tari oferite publicului și show-urile făcute la fiecare concert susținut.

Evenimentul a fost susținut de public cu un sold out cu mult înainte de concert și aproape 20 de mii de spectatori, pe care nu i-au oprit nici îmbulzeala de la Stadionul Zimbru și nici vremea rece. 

Prima piesă cântată la acest concert a fost din ultimul album al trupei ”Sting in The Tail”, care încet a început a-i încălzi și dezmorți pe toți. 

The Scorpions au făcut un concert cât se poate de interactiv, îndemnând publicul să cânte împreună cu ei, piesa ”Wind of Change” fiind una dintre cele mai așteptate. Cel mai emoționant moment al concertului a fost atunci când absolut toți spectatorii au început să cânte această piesă, iar aici îl poți urmări și tu. 

Ultima piesă a trupei rock cu care s-au delectat spectatorii a fost ”Rock You Like a Hurricane”, care a făcut mare gălăgie printre spectatori. 


Rock & Roll forever - exact așa sună imensul tatuaj de pe spatele toboșarului trupei James Kottak. După un solo de tobe și un pahar de bere băut dintr-o înghițitură, James s-a întors cu spatele la public și și-a dat jos tricoul, astfel încât, pentru câteva momente s-a văzut tatuajul enorm.