Booking
Meniu

Booking

Ce ar reprezenta un eveniment fără artiști care ar încinge atmosfera? De fapt, considerăm că partea în care invitații se întâlnesc cu artiștii preferați este una dintre cele mai importante, care face o petrecere, cu adevărat, nemaipomenită. 

Sens Music este sursa ta principală pentru asigurarea de talente pentru evenimentul tău. 

Concentrați exclusiv pe interesele clienților, echipa noastră te va ajuta pe parcursul tuturor etapelor ale procesului de rezervare a artiștilor. Membrii acesteia vor face tot ce le stă în putință pentru a asigura cel mai bun muzician sau trupă pentru următorul tău eveniment. 

Mai mult de 10 ani echipa Sens Music activează în domeniul organizării de evenimente și are un portofoliu extins de artiști renumiți nu doar la nivel național, dar și la cel internațional. 

Anul 2021 a adus roade frumoase pentru întreaga echipă Sens Music: trupa Akord, Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii s-au încredințat pe deplin profesionalismului nostru, semnând acorduri exclusive de booking pe teritoriul României. Suntem profund recunoscători pentru încrederea oferită și suntem siguri că acestea vor fi colaborări, cu adevărat, de succes pentru ambele părți.

În portofoliul Sens music se numără și multe alte trupe și alți artiști: Smiley, 3 SUD EST, Mohombi, John Newman, Zivert, Blue, Gareth Emery, Lil Jon, Basta, Goran Bregovic, Eva Simons, Chris Willis, Morandi, Antonia, Arash, Monatik, Bob Sinclar, etc.

Indiferent de evenimentul pe care dorești să-l organizezi, Sens Music te ajută să aduci la acesta artiștii tăi preferați. Contactează-ne chiar acum și comunică-ne ideea ta.