Gustar 2017 - GUSTAR
Meniu

GUSTAR 2017

Nici anul 2017 nu a scăpat fără un Gustar impresionant la mijloc de august, cu soare și distracție. Atmosfera tradițională, spiritul și esența meleagurilor noastre, produse de acasă la borcan, ambasadori ai bunului gust și ai autenticității - tocmai așa a fost și de data aceasta!


Cea de-a 7-a ediție a Festivalului Gustar a impresionat și în acest an prin conceptul său deosebit, fiind recunoscut și recomandat la nivel internațional. Acesta a devenit una din destinațiile preferate, grație diversității culturale promovate. 

În acest an, timp 2 zile, vizitatorii au avut ocazia să încerce lucruri inedite, precum: yoga în aer liber, excursii turistice, workshop-uri, bazar, expoziții de artă, jogging, și chiar un maraton ECO RUN și o cursă MTB pe un traseu pitoresc, accesibil pentru toate categoriile de amatori ai ciclismului. 

Înarmați cu chef de distracție și voie bună, oaspeții Gustarului s-au bucurat de concertul de seară, care a întrecut toate așteptările. Antrenați în mânuirea microfonului, chitărilor și sintezatoarelor și înconjurați de lumini de stroboscop și lasere, The-B-Groove, Via Dacă, Freedom Boombox, Gândul Mâței, Koza Nostra, N.O.H.A, Zdob și Zdub și Lou Bega au adus tuturor o experiență și emoții de neuitat. 

Află mai multe despre principalul eveniment din această vară.