Sunet - Închiriere echipamente
Meniu

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENTE

 

Începând cu 2013, Sens Music își extinde activitatea prin crearea subdiviziunii de închiriere de echipamente pentru organizatorii de evenimente din Republica Moldova și România. Iar, în 2017, aceasta se transformă în entitatea Sens Music Production, cu cea mai mare flotă de echipamente scenotehnice din zona Moldovei.

Mai mult de 7 ani de experiență în domeniul dat, permit echipei Sens Music să furnizeze servicii profesionale de închiriere și întreținere a echipamentelor de scenă, sunet, iluminare și proiecție.  Echipa Sens Music Production este de părere că nici un eveniment de amploare nu poate fi organizat fără dotări de înaltă calitate. De aceea, este unica companie la nivel național care are în lista dotărilor, echipamente premium de la cei mai renumiți producători: 

  • sistem de sunet L-Acoustics; 
  • sisteme de lumini Clay Paky și Robe;
  • sisteme scenice Eurotruss și Prolyte.

 

Printre tipurile de evenimente pentru care se oferă în chirie echipamentele premium Sens Music Production se numără: 

  • concerte; 
  • festivaluri; 
  • corporate; 
  • conferințe;
  • evenimente private. 

 

Pe lângă dotările premium, Sens Music este unica companie din acest domeniu, ce oferă clienților soluții tehnice inovative în organizarea de evenimente. Echipa este mereu la datorie cu cele mai creative idei, care vor sparge tiparele unui eveniment șablon. Este nevoie de o iluminare mai deosebită, de instalații video, decorațiuni LED, europodiumuri? Fii sigur, le avem pe toate și te ajutăm cu orice idee neobișnuită pe care ți-ai creat-o cu privire la evenimentul perfect. Deci, fiecare artist și spectator poate fi sigur că va avea parte de un eveniment, cu adevărat, de excepție împreună cu Sens Music. 

Printre trupele și artiștii care s-au încredințat profesionalismului companiei sunt: The Scorpions, 3 SUD EST, Ion Paladi, Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, Vunk, Holograf, Baletul Național Georgian „Sukhishvili”, Iuliana Beregoi și mulți mulți alții. 

V Dosk, Kara

Producator: Franța ( L-Acoustics)

SB-18,700 Watt RMS, 138dB, 32Hz

Producător: Franța (L-Acoustics)

SB-28,1255Watt RMS, 142dB 25Hz

Producător: Franța (L-Acoustics)

Yamaha CL5; Midas32;

Producător: Marea Britanie (Midas)