Despre Noi
Meniu

DESPRE NOI

Sens Music a fost creat la Chișinău, în anul 2004, fondatorul fiind producătorul Vlad Costandoi. Compania și-a început activitatea ca fiind o platformă de lansare și promovare a tinerilor talente în domeniul muzicii. Prin intermediul Sens Music au fost lansate nume cunoscute în industria muzicală. În scurt timp, Sens Music devine prima și unica casă de discuri din Republica Moldova, care lucrează după modelul de 360 grade. Model preluat din industria muzicală internațională.

Din anul 2009, Sens Music se focusează pe organizarea concertelor de amploare și a evenimentelor speciale. Printre cele mai grandioase evenimente, care fac parte din portofoliul Sens Music se numără:  

  • Proiect de autor Sens Music - Music Festival Gustar Gustar, 2010-2017; 
  • Legendarul concert The Scorpions la Chișinău, în 2010, cu aproape 20 000 de spectatori;
  • Turneele „Dorul Basarabiei” și „La Frați nu se pun hotare” cu artiștii Ion Paladi, Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, în orașele precum Londra, Paris, Madrid, Lisabona, București, Iași și Chișinău, în 2013-2020;
  • Evenimentul spectaculos al Baletului Național Georgian „Sukhishvili” la Sala Palatului din București, la început de pandemie (februarie, 2020);

În 2013, compania își extinde activitatea și creează subdiviziunea de închiriere de echipamente scenotehnice pentru organizarea de evenimente și concerte marca Sens Music.

În 2017, divizia se transformă în entitatea Sens Music Production și devine unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente tehnice pentru organizatorii de evenimente din Republica Moldova și România. La moment Sens Music Production dispune de cea mai mare flotă de echipamente scenotehnice (scene, sistem de sunet, lumini inteligente, ecrane LED) din zona Moldovei. Este unica companie din zonă care deține sisteme profesioniste de sunet de tip  Premium L-Aqoustics și lumini inteligente Clay Packy.

Toate aceste dotări, combinate cu experiența și munca dedicată, ne permit să realizăm cele mai complexe și inedite evenimente și concerte, îndeplinind astfel misiunea principală - livrarea de emoții și amintiri!